Alg. Voorwaarden

Logo 2mmc klein

Laatst bijgewerkt op 01-12-23

1. Toepassing: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website 2MMC.nl en alle gerelateerde diensten. Door gebruik te maken van onze website stem je in met deze voorwaarden.

2. Wijzigingen: Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden onmiddellijk van kracht na publicatie op de website.

3. Gebruik van de Website: a. Je stemt ermee in de website 2MMC.nl alleen te gebruiken voor legale doeleinden en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van anderen of het gebruik van anderen verstoort. b. Het is niet toegestaan om ongeautoriseerde toegang tot de website te verkrijgen of deze te wijzigen.

4. Intellectueel Eigendom: a. Alle inhoud op 2MMC.nl, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's en software, is eigendom van 2MMC.nl en is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. b. Het is niet toegestaan om zonder toestemming inhoud van de website te kopiëren, reproduceren of verspreiden.

5. Privacy/Cookies/Disclaimer 2MMC.nl: a. Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons Privacybeleid, Cookie beleid, Dislaimer zoals uiteengezet op de website.

6. Externe Links: 2MMC.nl kan links bevatten naar externe websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe sites.

7. Aansprakelijkheid: Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het testgebruik van producten gekocht van 2MMC.nl. Gebruik de informatie op de website op eigen risico.

8. Juridische Toepasbaarheid: Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan de wetten van Nederland en eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Zeeland - West Brabant.

9. Contactgegevens: Voor vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden kun je contact met ons opnemen via legal@2MMC.nl.

Door het gebruik van 2MMC.nl op https://2mmc.nl ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.