Disclaimer 2MMC

Logo 2mmc klein

1. Algemene informatie 2MMC.nl:

De informatie op de website 2MMC.nl is bedoeld voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies. Het gebruik van de verstrekte informatie en producten op 2MMC.nl - https://2mmc.nl is op eigen risico, research chemicals zoals 2MMC.nl zijn niet ontwikkeld en/of bedoeld voor menselijke consumptie. De producten op https://2mmc.nl zijn dan ook voor onderzoeksdoeleinden.

2. Accuraatheid van Informatie op 2MMC.nl :

We streven ernaar om de informatie op 2MMC.nl zo nauwkeurig en up-to-date mogelijk te houden. Echter, we kunnen geen garantie geven voor de volledigheid, nauwkeurigheid, actualiteit of geschiktheid van de verstrekte informatie.

3. Gebruik van de Verstrekte Informatie op 2MMC.nl:

Het gebruik van de informatie op 2MMC.nl is de verantwoordelijkheid van de gebruiker. We zijn niet aansprakelijk voor enige schade, verlies of ongemak veroorzaakt door het vertrouwen op de verstrekte informatie.

4. Externe Links 2MMC.nl:

De website 2MMC.nl kan links bevatten naar externe websites. We hebben geen controle over de inhoud van deze sites en zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die daar wordt verstrekt.

5. Professioneel Advies 2MMC.nl:

Gebruikers worden aangemoedigd om professioneel advies in te winnen, met name bij medische, juridische of andere gespecialiseerde kwesties, voordat ze handelen op basis van de informatie op 2MMC.nl.

6. Wijzigingen in de 2MMC.nl Disclaimer:

De inhoud van deze disclaimer kan periodiek worden bijgewerkt. Eventuele wijzigingen op 2MMC.nl worden direct van kracht na publicatie op de website (2MMC.nl).

7. Juridische Toepasbaarheid:

Deze disclaimer is onderworpen aan de wetten van Nederland en eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank Zeeland - West Brabant.

Door gebruik te maken van de website 2MMC.nl op domein: https://2mmc.nl, ga je akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer. Als je het niet eens bent met deze voorwaarden, dien je de website niet te gebruiken. Voor verdere vragen of opmerkingen, neem contact op via legal@2MMC.nl.