Verzendinfo 2MMC.nl

Logo 2mmc klein

Laatst bijgewerkt op 02-12-2023

1. Algemeen:

Deze verzendinformatie is van toepassing op alle bestellingen geplaatst op 2MMC.nl. Door een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met de voorwaarden van deze verzendinformatie.

2. Jouw 2MMC.nl Verwerking en Verzending:

a. Na een succesvolle betaling wordt het pakket zo snel mogelijk verwerkt voor verzending klaargemaakt en aangeboden bij DHL of PostNL. Zodra het is afgegeven aan de bezorgdienst ontvang je hierover een mail. b. In de mail vindt u een tracking code en link naar de website van DHL track en trace of PostNL track en trace

3. Verzendmaatschappij:

a. Alle bestellingen worden verzonden met DHL. b. De verzending is inclusief tracking informatie, zodat je de status van je pakket kunt volgen.

4. 2MMC.nl Leveringstermijn:

a. De levertijd van 2MMC.nl kan variëren afhankelijk van je locatie en eventuele vertragingen bij de verzendmaatschappij. b. Houd er rekening mee dat de aangegeven levertijden schattingen zijn en geen garanties.

Bestel je voor 16.00 op werkdagen? Dan verzenden wij dezelfde dag.

5. Bezorgadres bestelling 2MMC.nl:

Zorg ervoor dat je het juiste bezorgadres opgeeft bij het plaatsen van je bestelling. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of problemen als gevolg van onjuiste informatie.

6 2MMC.nl Discreet Verpakt:

Alle bestellingen bij 2MMC.nl worden discreet verpakt, er zijn geen uittingen van 2mmc op de buitenkant van de verzending te vinden, enkel de bijsluiter die 2MMC.nl bij de gekochte producten verleent.

6. 2MMC.nl Contact en Klantenservice:

Voor vragen met betrekking tot je bestelling of de verzending, neem contact op met onze klantenservice van 2MMC.nl.

7. Wijzigingen in de 2MMC.nl Verzendinformatie:

Deze verzendinformatie kan periodiek worden bijgewerkt. Eventuele wijzigingen worden op deze pagina gepubliceerd.

Door een bestelling te plaatsen op 2MMC.nl ga je akkoord met deze verzendinformatie. Wij streven ernaar om je bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken en te verzenden.